Cookie- og privatlivspolitik

Generelle oplysninger

Websitet ejes og publiceres af:

Elektriker-tilbud.dk
[email protected]

Indholdsfortegnelse

– Introduktion
– Datatyper vi opbevarer
– Cookies
– Kunders rettigheder
– Beskyttelse af personoplysninger
– Anmodning om dataudlevering

Introduktion
I dette afsnit vil vi give dig oplysninger om, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig og
til hvilke formål.

Alle medarbejdere der er ansvarlige for udvikling og vedligeholdelse af Elektriker-tilbud der er
ejet af JH EduCon, som er et dansk-baseret selskab er fuldt ud bekendte med kravene
omkring Persondataforordningen.
(GDPRCompliance).

 

Datatyper vi opbevarer

Når du besøger Elektriker-tilbud.dk

– Browser Signatur – Opbevares 365 dage – Browser Signatur bruges til at identificere
brugere, oprettet indhold samt misbrug af vores tjenester.

– IP-Adresse: Vi bruger denne oplysning for at undgå misbrug af vores tjenester, denne
datatype bliver slettet indenfor 30 dage.

 

Cookies
Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser, og som registrerer dig som unik
bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde
forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine
præferencer. En cookie er f.eks den der gør du ikke behøver at logge ind om igen, hver
gang du besøger vores udbyder side.

Hvorfor anvender vi cookies? Cookies er med til at fortælle os omkring dit besøg og din
adfærd på vores hjemmesider, dette gør det muligt for os hele tiden at forbedre vores
tjenester til vores kunders behov.

Derudover bruger for at vores platform ved hvem du er, dette gør det muligt for dig at bruge
vores udbyder panel uden at skulle logge ind efter hver handling.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende
cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Følg linket,
for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser:
http://minecookies.org/cookiehandtering Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet
for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

Kunders rettigheder
Ret til at blive informeret: Vi beskriver tydeligt, hvordan og hvilke datatyper vi indsamler. Ret
til korrigering af data: Vores brugere har altid mulighed for at korrigering deres data, f.eks
ved forkert oplysninger, har du problemer med rettelse af dine oplysninger kan du altid
kontakte os.
Ret til sletning af data: Du kan altid kontakte os hvis du vil have slettet data vi opbevarer om
dig. I ovenstående kapitel kan du læse om, hvilke datatyper der kan kræves sletning af, og
hvilke der ikke kan.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi
gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som
er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres
løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig
hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Alle overførsler af persondata beskyttes via. en sikret og krypteret forbindelse (TLS /
HTTPS),
og kan derfor ikke aflæses af andre.
Vi kan dog aldrig garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder,
at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data
sendes og opbevares elektronisk. Læs mere om brud på datasikkerhed under “Brud på
datasikkerhed”.
Vores fysiske server maskine er placeret E-studio.dk

 

Anmodning om dataudlevering
Vi behandler alle anmodninger om dataudlevering hurtigst muligt. Vi tilbyder dette for alle
vores kunder gratis, data udleveringen sker med sikker overførsel og henholdsvis et ekstra
sikkerhedstjek om identiteten af kunden. Kontakt os via kontaktformularen med dit ønske om dataudlevering eller fjernelse.