Find en god elektriker i Holstebro og omegn til en fordelagtig pris

Hvis du er på udkig efter en god elektriker i Holstebro til at udføre arbejde for dig, kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Det eneste du skal gøre, er at:

 1. Indsende en kort beskrivelse af din opgave og vedlægge eventuelle billeder til din opgave for yderligere kontekst
 2. Indtaste dine kontaktoplysninger
 3. Trykke send!

Herefter vil du få tilsendt 3 forskellige gratis og uforpligtende tilbud på gode elektrikere i Holstebro, som kan udføre dit ønskede arbejde. Det er nemt og overskueligt, og du er garanteret 3 gode tilbud!

Få 3 uforpligtende tilbud fra elektrikere til dit projekt  

 

Hvorfor er 3byggetilbud.dk fordelagtigt at bruge til at finde en god elektriker i Holstebro?

Det er selvfølgelig muligt bare at ringe den første elektriker i Holstebro, du googler frem, op – men du er altså ikke sikret den bedste pris pga. dette. Ved at benytte 3byggetilbud indhenter du 3 forskellige tilbud med varierende priser på en elektriker i Holstebro og omegn, og på dén måde er du sikret den bedste pris, som også kan passe bedre ind i dit budget. Dette er især godt, hvis du er i gang med et større projekt. 3byggetilbud.dk er altså:  

 • Gratis og uforpligtende
 • Overskueligt, simpelt og hurtigt
 • En nem måde at spare tid og penge

  Desuden har 3byggetilbud.dk en garanti, hvor de dækker ved fejl og mangler – what’s not to like? Så hvis du er på udkig efter den billigste pris på en elektriker i Holstebro, er det bare med at få indhentet 3 tilbud på din opgave nu. Inden for tre arbejdsdage vil 3byggetilbud.dk kontakte dig med henblik på at indhente flere oplysninger om din opgave eller give dig dine 3 tilbud på en elektriker i Holstebro.

Find en lokal elektriker!  

 

Elektriker Holstebro

 

Hvordan kan det være, at du er garanteret den billigste pris hos 3byggetilbud.dk?

3byggetilbud.dk sender din opgave i “udbud”, hvilket vil sige, at de sender din opgave ud til forskellige elektrikere og elektrikerfirmaer, som tilbyder elektrikerarbejde i Holstebro. Disse elektrikere og -firmaer i Holstebro ved altså godt, at de skal tilbyde dig deres bedste pris og service – ellers får de ikke opgaven, fordi der står en anden elektriker i Holstebro klar til at klare opgaven bedre og billigere. Derfor er du altså sikret at få den bedste og billigste pris på en elektriker i Holstebro, når du indhenter dine 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk.

Lokale elektrikere – liste over elektrikere i 7500

JS Teknik Industriservice ApS
C/O Johnny Smed Gl. Hornshøjvej 5 – 7500 Holstebro

3P TECHNOLOGY ApS
Skivevej 2 – 7500 Holstebro

IDOM EL-FORRETNING ApS
Estrupvej 12 – Idom – 7500 Holstebro

Mejrup Skave El v/Jan Lilbæk Kirkeby
Viborgvej 149 – Skave – 7500 Holstebro

G. K. Maskinteknik v/Gert Klausen
Vind Kirkevej 17 – Vind – 7500 Holstebro

LK Salg og Import/Lars Kjærgaard
Hvamvej 2 – 7500 Holstebro

JCLS
C/O JCL Service Tingager Enge 12 – 7500 Holstebro

AS El Service v/Arne Schytt
Tværpilen 4 – Mejrup – 7500 Holstebro

KTV service v/Søren Winkel
Skovbakken 13 – 7500 Holstebro

KARL ERIK OLESEN AUTORISERET EL-INSTALLATØR
Bisgårdvej 25 – Hvam – 7500 Holstebro

Stig Ørgård Nielsen
Hingebjergvej 22 – Tvis – 7500 Holstebro

ARNE HALD A/S
Sletten 47B – 7500 Holstebro

SØNDERGAARD EL A/S
Lægårdvej 88 – 7500 Holstebro

ELVEST A/S
Måbjerg Skolevej 23 – 7500 Holstebro

JYSK ENERGI TEKNIK A/S
Skivevej 120 – Måbjerg – 7500 Holstebro

Plus El Holstebro A/S
Mads Bjerres Vej 3 – 7500 Holstebro

LH Elteknik/Lars Birk Hansen
Hovvej 1 – Sir – 7500 Holstebro  

Derfor sparer du også tid og penge

Når du kontakter en elektriker i Holstebro og omegn direkte og får en pris på arbejdet, de skal udføre, er du altså ikke sikret den bedste pris. Dette er grundet, at de formentlig ikke forventer, at du kontakter andre elektrikere i Holstebro og derfor giver dig en høj pris. Firmaet kan have mange grunde til ikke at ville tilbyde dig en lav pris; travlhed, faste priser eller noget helt tredje. Og hvis de ikke formoder, at du kontakter andre firmaer, ser de ingen grund til at sænke prisen, fordi der ingen konkurrence er. Men ved at indhente tilbud fra 3byggetilbud.dk på elektrikere i Holstebro, sparer du tid og penge på at lede efter billigere elektrikere, fordi du er sikret den billigste pris netop pga. konkurrence. Her er det muligt for op til 60+ elektrikere og -firmaer i Holstebro at byde på din opgave. Det er så også kun elektrikere i Holstebro, der byder ind:  

 1. Som har tid til din opgave i Holstebro
 2. Som vil gøre det til en god pris
 3. Som er gode til præcis dén type elektrikeropgave, du søger at få udført

  Der er derfor utroligt mange fordele i at indhente dine 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk på en elektriker i Holstebro og omegn. Indhent 3 uforpligtende tilbud fra elektrikere

Kun dygtige og professionelle elektrikere i Holstebro vil byde på din opgave

Selvom 3byggetilbud.dk tilbyder garanti, som dækker fejl og mangler, vil du formentligt ikke få brug for denne, da det er dygtige og professionelle elektrikere i Holstebro, som vil byde på din opgave, og som andre har gode erfaringer med. Når du har indsendt din opgave og kontaktoplysninger til 3byggetilbud.dk, vil de måske kontakte dig med henblik på at få afklaret nogle praktiske ting, herunder tidsfrister og hvor i Holstebro, du holder til. Din opgave vil herefter sendes i udbud til elektrikere i Holstebro og omegn, som tilbyder elektrikerarbejde. De vil herefter kontakte dig med deres bedste pris og tilbud. som du kan acceptere, hvorefter elektrikeren vil påbegynde sit arbejde. Hvis du ikke er interesseret i nogle af tilbuddene fra elektrikerne i Holstebro, kan du blot takke nej, da tilbuddene jo er gratis og uforpligtende. Elektriker Holstebro

Hvorfor er det vigtigt med en god elektriker frem for at gøre det selv?

Nogle gange kan man komme til at tænke, at man da ikke behøves en professionel elektriker til at gøre ens arbejde, da man jo sagtens kan gøre det selv. Men dette er langt fra tilfældet. Elektrikerarbejde kan faktisk være farligt, hvis man ikke helt ved, hvad man laver. Derfor er det meget bedre at få en professionel elektriker i Holstebro til at klare arbejdet for dig frem for at gøre det selv. Så hvis du har brug for en elektriker i Holstebro, er det altså smartere at indhente 3 billige tilbud fra diverse elektrikere i Holstebro til at klare opgaven for dig.

Få den bedste pris på en lokal elektriker

Elektriker Holstebro

De bedste grunde til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til en elektriker i Holstebro

Som du nok kan fornemme nu, er der mange gode grunde til at indhente dine 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk til at finde en elektriker i Holstebro. Derfor får du en oversigt over de bedste grunde:  

1. Det er gratis og uforpligtende at indhente 3 tilbud om elektrikere i Holstebro

Hvem elsker ikke alt gratis? Det er umådeligt smart at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på elektrikere i Holstebro, som du kan vælge at acceptere, hvis prisen passer dig godt, eller takke nej hvis den ikke gør. Så skal du heller ikke føle noget pres for at takke ja, hvis tilbuddene ikke passer dig eller dit prisleje.  

2. Det er nemt, overskueligt og hurtigt at finde en elektriker i Holstebro

Det er dejlig nemt, at 3byggetilbud.dk fører dig hurtigt og problemfrit igennem processen, så du ikke skal stå alene med at finde elektriker i Holstebro og betale en højere pris, end du behøver. Det er jo bare med at gå ind på websitet, indsende din opgave, og så sender de 3 tilbud på elektrikere i Holstebro og omegn, som nemt kan klare din elektrikeropgave for dig. De kontakter dig inden for tre arbejdsdage, så du skal heller ikke vente længe på dine tilbud!  

3. Garanti der dækker fejl og mangler

Hvis uheldet er ude, og elektrikerens job ikke lever op til dine forventninger til opgaven, har 3byggetilbud.dk en garanti, som dækker dette. Denne garanti vil du dog formentlig ikke skulle få brug for, da det er dygtige og professionelle elektrikere i Holstebro og omegn, som byder på din opgave. Disse vil være nøje udvalgt for din sikkerhed, for at du kan få leveret et tilfredsstillende resultat på din opgave. Men er uheldet alligevel ude, så er du økonomisk dækket ind via 3byggetilbud.dks entreprisegaranti, som dækker fejl og mangler. Denne entreprisegaranti dækker op til 35.000kr privat og op til 100.000kr for foreninger og erhverv. Så hvis din elektriker i Holstebros arbejde ikke lever op til dine forventninger, kan det nemt fikses.   Som du kan læse, er der altså udelukkende gode ting ved at gøre brug af 3byggetilbud.dk til at finde en elektriker i Holstebro og omegn; det er gratis og uforpligtende, nemt, hurtigt og overskueligt, og de har en entreprisegaranti, som dækker fejl og mangler. Du kan derfor nemt indhente dine 3 tilbud på en elektriker i Holstebro uden bekymringer.

Indhent 3 uforpligtende tilbud fra elektrikere  

 

Hvilke opgaver kan en elektriker gøre for dig?

Det er påpeget tidligere i artiklen, at du er dækket ind ved brug af elektriker til både privat, forenings- og erhvervsarbejde. Derfor er der også en bred vifte af forskellige opgaver, små som store, en elektriker i Holstebro kan klare for dig. Disse opgaver inkluderer el-installationer, udskiftning af stikkontakter, energioptimering og mange flere. Så længe du præcist beskriver din opgave, skal der nok være en elektriker omkring Holstebro til at kunne klare arbejdet for dig!

Elektriker Holstebro

 

Når du har indhentet dine 3 tilbud, hvad så?

Når du har indhentet dine 3 tilbud på en elektriker i Holstebro, skal du til at vælge, hvilken elektriker i Holstebro, der passer bedst til dig. Det kan være svært at vælge, for tilbuddene vil nok læne sig meget op ad hinanden, da elektrikerne i omegnen jo godt ved, at de skal konkurrere om din opgave. Men herunder finder du faktorer, du skal kigge på, for at du vælger den helt rigtige elektriker i Holstebro til at påtage sig din opgave:  

 1. Prisen på en elektriker i Holstebro

Selvom de 3 tilbud formentligt læner sig meget op ad hinanden prismæssigt, er det stadig en god idé at kigge på prisen. Det kan være, at prisen alligevel skiller med et par hundrede kroner, og det kan være dét, der gør forskellen for dig til at vælge en af de elektrikere i Holstebro.  

 1. Anmeldelser

En anden afgørende faktor, du kan lede efter, er anmeldelser om de udvalgte elektrikere i Holstebro. Om det er mund-til-mund eller online anmeldelser af den bestemte elektriker i Holstebro er op til dig. Online anmeldelser kan være den nemmeste løsning, hvis du ikke umiddelbart kender nogen, som har gjort af den bestemte elektriker. Ellers kan du spørge nogen i Holstebro, om de har gjort brug af firmaet, hvis du ikke har noget imod dette.  

 1. Erfaring generelt

En af de vigtigste faktorer til at vælge en god elektriker i Holstebro er selvfølgelig deres erfaring. Hvor meget erfaring har de? Kan de faktisk udføre opgaven, som du sætter dem til? Du kan altid gå ind og læse om dem på deres respektive website, hvor de ofte har en profil over den enkelte elektriker. Dette punkt går også meget hånd i hånd med punkt 2; anmeldelser. Udfører de arbejdet, som de siger, de kan levere, til et tilfredsstillende resultat? Der er altså tre overordnede faktorer, du kan kigge efter, når du skal vælge din lokale elektriker i Holstebro.

Indsend projekt-beskrivelse til 3 elektriker virksomheder   

 

Så er det bare med at komme i gang med at finde en elektriker i Holstebro!

Du har i løbet af denne artikel fået en udførlig guide til, hvordan du nemt, gratis, uforpligtende og overskueligt kan indhente 3 tilbud på en elektriker i Holstebro og omegn. Du kan hurtigt gå ind på 3byggetilbud.dk, skrive en kort beskrivelse af den opgave, du skal have udført, indtaste dine kontaktoplysninger og trykke send! 3byggetilbud.dk vil så sende din opgave i udbud til op til 60+ elektrikere og -firmaer i Holstebro, som så vil sende tilbud. 3 tilbud vil blive nøje udvalgt efter dine behov. Det kan dog være, at 3byggetilbud.dk vil kontakte dig først inden for tre arbejdsdage med henblik på flere informationer om opgaven. så de bedre kan udvælge kandidater. Når de har udvalgt kandidater til dig, er det op til dig at finde ud af, hvilken elektriker i Holstebro der passer bedst til dig og dine behov. Og når du har fundet ud af det, kan du vælge at takke ja til en af tilbuddene. Hvis de 3 tilbud ikke appellerer til dét, du søger, er du velkommen til at takke nej, da det jo er fuldstændigt uforpligtende tilbud. Hvis du takker ja til et tilbud, kan du forvente, at den elektriker, som er bosat i Holstebro og omegn, vil påtage sig opgaven hurtigst muligt, da det jo kun er elektrikere, som har tiden pt. til at påtage sig opgaven. Og med det kan du få klaret din opgave nemt, billigt og hurtigt uden for meget bøvl med selv at finde og kontakte elektrikere i Holstebro.  

Få en elektriker i Holstebro inden for en uge!

Hvis du går ind og indtaster dine oplysninger i dag, vil du kunne få en elektriker til at udføre dit arbejde i Holstebro inden for en uge. Bare gå ind på 3byggetilbud.dk, indtast dine oplysninger og indhent dine 3 tilbud fra diverse elektrikere i Holstebro inden for 3-5 arbejdsdage.   Elektriker Holstebro

Fakta og information om Holstebro

Holstebro er en by i det nordlige Vestjylland, beliggende 39 km sydvest for Skive, 35 km nord for Herning og 50 km nord for Skjern og er med sine 36.805 indbyggere (2021) den største by i Holstebro Kommune. Byen ligger ved Storå og er en betydelig handelsby med et net af gågader, heriblandt Danmarks ældste permanente gågade, som er strækningen fra Store Torv til Brotorvet. Byen har en betydelig industri inden for fremstilling af fødevarer, jernvarer og maskiner, træ og møbler samt kemisk industri. I byen er Regionshospitalet Holstebro, som hører under Region Midtjylland, og en kaserne med Jydske Dragonregiment. I byen ligger endvidere Retten i Holstebro og hovedkvarteret for Midt- og Vestjyllands Politi. Den lokale nyhedsavis er Dagbladet Holstebro-Struer. Holstebro er en kulturby, kendt for bl.a. Odin Teatret, og gadebilledet er præget af en række moderne skulpturer og kunstværker.

 

Lille udvalg af byer, hvor vi kan hjælpe med at finde en elektriker


HOV, VENT..
UNDGÅ AT BETAL
FOR MEGET!

Få 3 gratis og HELT
uforpligtende tilbud.
Det tager dig reelt kun 1½ minut. Klik her.