Find en god elektriker i Ringsted og omegn til en fordelagtig pris

Hvis du er på udkig efter en god elektriker i Ringsted til at udføre arbejde for dig, kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk. Det eneste du skal gøre, er at:

 1. Indsende en kort beskrivelse af din opgave og vedlægge eventuelle billeder til din opgave for yderligere kontekst
 2. Indtaste dine kontaktoplysninger
 3. Trykke send!

Herefter vil du få tilsendt 3 forskellige gratis og uforpligtende tilbud på gode elektrikere i Ringsted, som kan udføre dit ønskede arbejde. Det er nemt og overskueligt, og du er garanteret 3 gode tilbud!

Få 3 uforpligtende tilbud fra elektrikere til dit projekt  

 

Hvorfor er 3byggetilbud.dk fordelagtigt at bruge til at finde en god elektriker i Ringsted?

Det er selvfølgelig muligt bare at ringe den første elektriker i Ringsted, du googler frem, op – men du er altså ikke sikret den bedste pris pga. dette. Ved at benytte 3byggetilbud indhenter du 3 forskellige tilbud med varierende priser på en elektriker i Ringsted og omegn, og på dén måde er du sikret den bedste pris, som også kan passe bedre ind i dit budget. Dette er især godt, hvis du er i gang med et større projekt. 3byggetilbud.dk er altså:  

 • Gratis og uforpligtende
 • Overskueligt, simpelt og hurtigt
 • En nem måde at spare tid og penge

  Desuden har 3byggetilbud.dk en garanti, hvor de dækker ved fejl og mangler – what’s not to like? Så hvis du er på udkig efter den billigste pris på en elektriker i Ringsted, er det bare med at få indhentet 3 tilbud på din opgave nu. Inden for tre arbejdsdage vil 3byggetilbud.dk kontakte dig med henblik på at indhente flere oplysninger om din opgave eller give dig dine 3 tilbud på en elektriker i Ringsted.

Find en lokal elektriker!  

 

Elektriker Ringsted

 

Hvordan kan det være, at du er garanteret den billigste pris hos 3byggetilbud.dk?

3byggetilbud.dk sender din opgave i “udbud”, hvilket vil sige, at de sender din opgave ud til forskellige elektrikere og elektrikerfirmaer, som tilbyder elektrikerarbejde i Ringsted. Disse elektrikere og -firmaer i Ringsted ved altså godt, at de skal tilbyde dig deres bedste pris og service – ellers får de ikke opgaven, fordi der står en anden elektriker i Ringsted klar til at klare opgaven bedre og billigere. Derfor er du altså sikret at få den bedste og billigste pris på en elektriker i Ringsted, når du indhenter dine 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk.

Lokale elektrikere – liste over elektrikere i 4100

HOUGAARD PIHL ApS
Fluebæksvej 200A – Benløse – 4100 Ringsted

KENLUX ApS
Farendløse Enghave 15 – Farendløse – 4100 Ringsted

MABO EL RINGSTED ApS
Stenagervej 3 – Benløse – 4100 Ringsted

BNJ TEKNIK ApS
Havemøllevej 9 – 4100 Ringsted

Eltemo ApS
Skellerødvej 50D – Torpet – 4100 Ringsted

VIGERSTED EL ApS
Smålodsvej 35 – Benløse – 4100 Ringsted

Kærgaard Installation ApS
Maglemosevej 9 – 4100 Ringsted

eltrio aps
Vibevej 18 – 4100 Ringsted

eltrios ApS
Vibevej 18 – 4100 Ringsted

DEL-TECH ApS
C/O Bo Christiansen Østre Parkvej 1B – 4100 Ringsted

Schøn El Service ApS
Højen 6 – Benløse – 4100 Ringsted

LEIFS EL-SERVICE ApS
Præstevej 29 – Benløse – 4100 Ringsted

TPA solutions ApS
Nørregade 8 – 4100 Ringsted

GELCOM ApS
Ringstedvej 689 – 4100 Ringsted

ELCU ApS
Gårdstofte 39 – Gyrstinge – 4100 Ringsted

Castenschiold El ApS
Zahlesvej 6 – 4100 Ringsted

H.J.M. TEKNIK RINGSTED ApS
Fluebæksvej 194 – Benløse – 4100 Ringsted

Cool Energy ApS
Tolstrupvej 23D – Tolstrup – 4100 Ringsted

Thougaard Industriservice ApS
Roskildevej 208 – Benløse – 4100 Ringsted

lyngbye-el
Abelsvej 32 – 4100 Ringsted

Ringsted MultiService
Rugvænget 17 – 4100 Ringsted

B.W.Teknik
C/O Bjørn Wadstein Rolighedsvej 3 – 4100 Ringsted

AUT EL-INSTALLATØR BJARNE LUND
Haraldstedvej 36 – 4100 Ringsted

Aut. Elinstallatør Schnack´s Eftf.Keld Becher Larsen
Giesegårdvej 67A – Giesegård – 4100 Ringsted

Broen-El
Langagervej 36 – Farendløse – 4100 Ringsted

DVKT EL. v/ Claus Bøgelund Jensen
Fluebæksvej 136 – Benløse – 4100 Ringsted

Lanotek
Ringstedvej 640 – 4100 Ringsted

Ratio Teknik v/Theis Goul
Granvej 9 – 4100 Ringsted

ESLG A/S
Hømvej 35 – Høm – 4100 Ringsted

AB-ELCO A/S
Dyssegårdsvej 23 – Balstrup – 4100 Ringsted  

Derfor sparer du også tid og penge

Når du kontakter en elektriker i Ringsted og omegn direkte og får en pris på arbejdet, de skal udføre, er du altså ikke sikret den bedste pris. Dette er grundet, at de formentlig ikke forventer, at du kontakter andre elektrikere i Ringsted og derfor giver dig en høj pris. Firmaet kan have mange grunde til ikke at ville tilbyde dig en lav pris; travlhed, faste priser eller noget helt tredje. Og hvis de ikke formoder, at du kontakter andre firmaer, ser de ingen grund til at sænke prisen, fordi der ingen konkurrence er. Men ved at indhente tilbud fra 3byggetilbud.dk på elektrikere i Ringsted, sparer du tid og penge på at lede efter billigere elektrikere, fordi du er sikret den billigste pris netop pga. konkurrence. Her er det muligt for op til 60+ elektrikere og -firmaer i Ringsted at byde på din opgave. Det er så også kun elektrikere i Ringsted, der byder ind:  

 1. Som har tid til din opgave i Ringsted
 2. Som vil gøre det til en god pris
 3. Som er gode til præcis dén type elektrikeropgave, du søger at få udført

  Der er derfor utroligt mange fordele i at indhente dine 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk på en elektriker i Ringsted og omegn. Indhent 3 uforpligtende tilbud fra elektrikere

Kun dygtige og professionelle elektrikere i Ringsted vil byde på din opgave

Selvom 3byggetilbud.dk tilbyder garanti, som dækker fejl og mangler, vil du formentligt ikke få brug for denne, da det er dygtige og professionelle elektrikere i Ringsted, som vil byde på din opgave, og som andre har gode erfaringer med. Når du har indsendt din opgave og kontaktoplysninger til 3byggetilbud.dk, vil de måske kontakte dig med henblik på at få afklaret nogle praktiske ting, herunder tidsfrister og hvor i Ringsted, du holder til. Din opgave vil herefter sendes i udbud til elektrikere i Ringsted og omegn, som tilbyder elektrikerarbejde. De vil herefter kontakte dig med deres bedste pris og tilbud. som du kan acceptere, hvorefter elektrikeren vil påbegynde sit arbejde. Hvis du ikke er interesseret i nogle af tilbuddene fra elektrikerne i Ringsted, kan du blot takke nej, da tilbuddene jo er gratis og uforpligtende. Elektriker Ringsted

Hvorfor er det vigtigt med en god elektriker frem for at gøre det selv?

Nogle gange kan man komme til at tænke, at man da ikke behøves en professionel elektriker til at gøre ens arbejde, da man jo sagtens kan gøre det selv. Men dette er langt fra tilfældet. Elektrikerarbejde kan faktisk være farligt, hvis man ikke helt ved, hvad man laver. Derfor er det meget bedre at få en professionel elektriker i Ringsted til at klare arbejdet for dig frem for at gøre det selv. Så hvis du har brug for en elektriker i Ringsted, er det altså smartere at indhente 3 billige tilbud fra diverse elektrikere i Ringsted til at klare opgaven for dig.

Få den bedste pris på en lokal elektriker

Elektriker Ringsted

De bedste grunde til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til en elektriker i Ringsted

Som du nok kan fornemme nu, er der mange gode grunde til at indhente dine 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk til at finde en elektriker i Ringsted. Derfor får du en oversigt over de bedste grunde:  

1. Det er gratis og uforpligtende at indhente 3 tilbud om elektrikere i Ringsted

Hvem elsker ikke alt gratis? Det er umådeligt smart at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på elektrikere i Ringsted, som du kan vælge at acceptere, hvis prisen passer dig godt, eller takke nej hvis den ikke gør. Så skal du heller ikke føle noget pres for at takke ja, hvis tilbuddene ikke passer dig eller dit prisleje.  

2. Det er nemt, overskueligt og hurtigt at finde en elektriker i Ringsted

Det er dejlig nemt, at 3byggetilbud.dk fører dig hurtigt og problemfrit igennem processen, så du ikke skal stå alene med at finde elektriker i Ringsted og betale en højere pris, end du behøver. Det er jo bare med at gå ind på websitet, indsende din opgave, og så sender de 3 tilbud på elektrikere i Ringsted og omegn, som nemt kan klare din elektrikeropgave for dig. De kontakter dig inden for tre arbejdsdage, så du skal heller ikke vente længe på dine tilbud!  

3. Garanti der dækker fejl og mangler

Hvis uheldet er ude, og elektrikerens job ikke lever op til dine forventninger til opgaven, har 3byggetilbud.dk en garanti, som dækker dette. Denne garanti vil du dog formentlig ikke skulle få brug for, da det er dygtige og professionelle elektrikere i Ringsted og omegn, som byder på din opgave. Disse vil være nøje udvalgt for din sikkerhed, for at du kan få leveret et tilfredsstillende resultat på din opgave. Men er uheldet alligevel ude, så er du økonomisk dækket ind via 3byggetilbud.dks entreprisegaranti, som dækker fejl og mangler. Denne entreprisegaranti dækker op til 35.000kr privat og op til 100.000kr for foreninger og erhverv. Så hvis din elektriker i Ringsteds arbejde ikke lever op til dine forventninger, kan det nemt fikses.   Som du kan læse, er der altså udelukkende gode ting ved at gøre brug af 3byggetilbud.dk til at finde en elektriker i Ringsted og omegn; det er gratis og uforpligtende, nemt, hurtigt og overskueligt, og de har en entreprisegaranti, som dækker fejl og mangler. Du kan derfor nemt indhente dine 3 tilbud på en elektriker i Ringsted uden bekymringer.

Indhent 3 uforpligtende tilbud fra elektrikere  

 

Hvilke opgaver kan en elektriker gøre for dig?

Det er påpeget tidligere i artiklen, at du er dækket ind ved brug af elektriker til både privat, forenings- og erhvervsarbejde. Derfor er der også en bred vifte af forskellige opgaver, små som store, en elektriker i Ringsted kan klare for dig. Disse opgaver inkluderer el-installationer, udskiftning af stikkontakter, energioptimering og mange flere. Så længe du præcist beskriver din opgave, skal der nok være en elektriker omkring Ringsted til at kunne klare arbejdet for dig!

Elektriker Ringsted

 

Når du har indhentet dine 3 tilbud, hvad så?

Når du har indhentet dine 3 tilbud på en elektriker i Ringsted, skal du til at vælge, hvilken elektriker i Ringsted, der passer bedst til dig. Det kan være svært at vælge, for tilbuddene vil nok læne sig meget op ad hinanden, da elektrikerne i omegnen jo godt ved, at de skal konkurrere om din opgave. Men herunder finder du faktorer, du skal kigge på, for at du vælger den helt rigtige elektriker i Ringsted til at påtage sig din opgave:  

 1. Prisen på en elektriker i Ringsted

Selvom de 3 tilbud formentligt læner sig meget op ad hinanden prismæssigt, er det stadig en god idé at kigge på prisen. Det kan være, at prisen alligevel skiller med et par hundrede kroner, og det kan være dét, der gør forskellen for dig til at vælge en af de elektrikere i Ringsted.  

 1. Anmeldelser

En anden afgørende faktor, du kan lede efter, er anmeldelser om de udvalgte elektrikere i Ringsted. Om det er mund-til-mund eller online anmeldelser af den bestemte elektriker i Ringsted er op til dig. Online anmeldelser kan være den nemmeste løsning, hvis du ikke umiddelbart kender nogen, som har gjort af den bestemte elektriker. Ellers kan du spørge nogen i Ringsted, om de har gjort brug af firmaet, hvis du ikke har noget imod dette.  

 1. Erfaring generelt

En af de vigtigste faktorer til at vælge en god elektriker i Ringsted er selvfølgelig deres erfaring. Hvor meget erfaring har de? Kan de faktisk udføre opgaven, som du sætter dem til? Du kan altid gå ind og læse om dem på deres respektive website, hvor de ofte har en profil over den enkelte elektriker. Dette punkt går også meget hånd i hånd med punkt 2; anmeldelser. Udfører de arbejdet, som de siger, de kan levere, til et tilfredsstillende resultat? Der er altså tre overordnede faktorer, du kan kigge efter, når du skal vælge din lokale elektriker i Ringsted.

Indsend projekt-beskrivelse til 3 elektriker virksomheder   

 

Så er det bare med at komme i gang med at finde en elektriker i Ringsted!

Du har i løbet af denne artikel fået en udførlig guide til, hvordan du nemt, gratis, uforpligtende og overskueligt kan indhente 3 tilbud på en elektriker i Ringsted og omegn. Du kan hurtigt gå ind på 3byggetilbud.dk, skrive en kort beskrivelse af den opgave, du skal have udført, indtaste dine kontaktoplysninger og trykke send! 3byggetilbud.dk vil så sende din opgave i udbud til op til 60+ elektrikere og -firmaer i Ringsted, som så vil sende tilbud. 3 tilbud vil blive nøje udvalgt efter dine behov. Det kan dog være, at 3byggetilbud.dk vil kontakte dig først inden for tre arbejdsdage med henblik på flere informationer om opgaven. så de bedre kan udvælge kandidater. Når de har udvalgt kandidater til dig, er det op til dig at finde ud af, hvilken elektriker i Ringsted der passer bedst til dig og dine behov. Og når du har fundet ud af det, kan du vælge at takke ja til en af tilbuddene. Hvis de 3 tilbud ikke appellerer til dét, du søger, er du velkommen til at takke nej, da det jo er fuldstændigt uforpligtende tilbud. Hvis du takker ja til et tilbud, kan du forvente, at den elektriker, som er bosat i Ringsted og omegn, vil påtage sig opgaven hurtigst muligt, da det jo kun er elektrikere, som har tiden pt. til at påtage sig opgaven. Og med det kan du få klaret din opgave nemt, billigt og hurtigt uden for meget bøvl med selv at finde og kontakte elektrikere i Ringsted.  

Få en elektriker i Ringsted inden for en uge!

Hvis du går ind og indtaster dine oplysninger i dag, vil du kunne få en elektriker til at udføre dit arbejde i Ringsted inden for en uge. Bare gå ind på 3byggetilbud.dk, indtast dine oplysninger og indhent dine 3 tilbud fra diverse elektrikere i Ringsted inden for 3-5 arbejdsdage.   Elektriker Ringsted

Fakta og information om Ringsted

Ringsted er en by på Midtsjælland med 22.941 indbyggere (2021) i Ringsted Kommune under Region Sjælland. Den er én af Sjællands ældste byer; dens vartegn, Sankt Bendts Kirke, vidner om byens alder. Kirken er Danmarks første murstenskirke og stod færdig i år 1170. Ringsted by kan med stor sandsynlighed dateres til vikingetiden. Der blev slået mønt på stedet, da Knud den Store (1018-35) gjorde Ringsted til møntsted. På Torvet ligger nogle flade sten, Tingstenene, som er eneste rest af tingstedet. Den sidste kongehyldning her fandt sted 8. juli 1584, da Christian 4. modtog stændernes troskabsed.

 

Lille udvalg af byer, hvor vi kan hjælpe med at finde en elektriker


HOV, VENT..
UNDGÅ AT BETAL
FOR MEGET!

Få 3 gratis og HELT
uforpligtende tilbud.
Det tager dig reelt kun 1½ minut. Klik her.