Hvad er forskellen på en elektriker og el-installatør? Få svaret her

Hvad er forskellen på en elektriker og el-installatør? Det spørgsmål svarer vi på lige her i artiklen, så har du nogensinde spurgt dig selv “hvad er forskellen på en elektriker og el-installatør?”, så får du svaret lige her.

 

Dertil får du en masse viden om elektrikerfaget, som kan være fordelagtigt at kende til, hvis du står med en elektrikeropgave du skal have hjælp dig. Du får også være anbefaling til, hvor du kan få gode tilbud på billig el, så du undgår for høje udgifter til strøm og el.

 

Så hvad er forskellen på en elektriker og el-installetør? Vi ser nærmere på spørgsmålet “hvad er forskellen på en elektriker og el-installatør?” i det følgende, så få svaret lige her.

 

Det korte og simple svar på spørgsmålet “hvad er forskellen på en elektriker og el-installatør?” er, at en el-installatør er en elektriker med en udvidet uddannelse. Du får dermed en større faglig ekspertise, og adgang til en mere gennemgribende vurdering af elinstallationerne i dit hus eller bolig.

 

Det betyder altså at en el-installatør har adgang og lov til, at udføre flere former for arbejde, sammenlignet med en almindelig elektriker. For at have et elinstallatørfirma, er det nødvendigt at der er mindst én elinstallatør ansat i firmaet.

 

Det er også en el-installatør der står for gennemtjek af en boligs elinstallationer, i forbindelse med at boliger sælges og købes. En del af en el-installatørs arbejde går altså også ud på, at tjekke og sikre, at elinstallationer i boliger og bygninger er sikre og lovlige.

 

Nu du har fået svar på spørgsmålet “hvad er forskellen på en elektriker og el-installatør”, er det tid til at vende blikket mod de stigende elpriser, og hvordan du kan undgå de stigende elpriser bedst muligt.

 

For det første bør du sørge for at spare på din strøm, herunder blandt andet at huske at slukke for kontakter og elektriske apparater der står på stand-by. Sørg dertil for at fylde vaskemaskiner, opvaskemaskiner og lignende helt op, så du undgår at bruge dem unødvendigt mange gange. Dertil kan du tjekke om du kan få en billigere elleverandør. Se mere her hos DinFagpartner.dk.

 

Du kan også med fordel planlægge dit elforbrug bedre, da strøm og el er billigere på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Prøv så vidt muligt at benytte dig af elektriske apparater på de tidspunkter hvor strømmen er billig, og undgå at de tidspunkter på dagen, hvor strømmen og el koster mest.

Få 3 gratis og HELT
uforpligtende tilbud.
Det tager dig reelt kun 1½ minut. Klik her.